View Single Post
Vechi 02.03.2026, 23:06:04
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Însă chiar în perioadele în care încercăm să țin posturile cap coadă,am avut probleme destul de frecvent, adică efectiv de câteva ori am căzut "lat",ca un lemn:))
Întrebare, ai ținut vreodată postul Paștelui cap-coadă, măcar ca restricție alimentară, chiar și cu ulei ?
Dacă da, când?

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Sunt multe persoane care efectiv nu pot posti prelungit,ca așa este organismul lor construit, nu-i vorba de altceva.

Pe când alții n-au nicio problemă,mai ales cei care aleg să rămână vegani permanent.
E o mică diferență veganist vs postitor, veganistul se poate îndopa cu dulciuri și se poate ghiftui. De obicei își delectează papilele cu tot felul de delicatese fine dining.

Din ce am văzut toți care au ajuns vegani, în primul an de veganism s-au forțat, și erau obișnuiți cu abținerea de la mâncare fiindcă s-au antrenat cu asta.
Și dacă postești o zi da una ba - a doua fără exces alimentar, tot îți formatezi corpul pt post, dacă te mai și rogi mai ești și sub har.