View Single Post
Vechi 06.02.2026, 13:35:46
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
1.
Inclin sa cred ca mereu a fost asa lumea, mereu a fost o tensiune mare de ai fi zis ca e sfarsitul.

2.
Ganditi-va doar la razboi, sa te trezesti in cateva zile/saptamani pe front sau deportat , sa vezi domnia bunului plac a celor ce detin forta.

Ca si poporului evreu Dumnezeu ne da astfel de perioade de greutati si dezorientare, tocmai ca sa ne intoarcem la El.

3.
Pe de alta parte,toti politicienii sunt si au fost rai, da uite ca tara a progresat incet , incet .
Numai noi stam deoparte si ne credem mai grozavi ca ei.
Iar cand ajungem acolo din intamplare , ne purtam ca si ei.

De aceea macar sa ramanem cu ne-juidecarea lor. Inteleapta este Biserica cand a bagat rugacoiunile pentru conducatori in slujbe si chiar in Liturghie.

4.
Desi il uram pe Iliescu cand eram mai tanar, totusi cand auzeam ca sa ne rugam pentru conducatorii tarii la slujba, imi veneau sentimente mai umane si incercam sa iau lumea asa cum e.

5.
Mare este adebvarul acesta : scoate barna din ochiul tau ca sa poti zice ceva de altul. Eu nu mai judec pe nici unul,oricat ar parea de rau si oricat de dezastre pare ca lasa.

6.
Avem justitie, avem revol;utii daca chiar sare vreunul calul, cand se implineste paharul revoltei, Dumnezeu aranjaza lucrurile sa ne izbavim, asa cum a fost in 89.

7.
Pe altii i-au ingrozit dosarele Epstein, ritualuri sataniste cu copii. Pe mine nu, mereu au fost orgii la tiranii sau conducatorii care aveau toata puterea.

8.
Vorba Domnului e mai actuala ca oricand :
"Marto ,Marto, de multe te ingijesti dar un singur lucru iti trebuie"
1. Inainte erau doar semne externe insa nu exista degenerare si depravare a omului combinata cu coruptie ca acum, practic generalizata, asemanatoare vremurilor inainte de Potop. Lumea antica si cei de mai tarziu, cautau cum adminesta Iisus " cautati semne in cer," clima, vremea probabila, directia vanturilor, etc

Razboaiele bogatilor, wwI, wwII sunt doar manevrele lor materialiste, nu constituie semne de luat in seama decat cand se manifesta in combinatie clara cu depravarea populatiei si coruperea ei prin diverse tehnici si mecanisme.
Si se stie foarte bine ca populatia in acele perioade era ok, nu erau dusi cu pluta, extrem de muncitori si cu valori serioase de familisti.

2-3.
Adu te rog exemple de progress in psihicul si comportamentul/duhovnicia romanilor in ultimii 35 de ani ca mie nu-mi prea vine nimic pozitiv in minte. Si cred ca nu sunt singurul.

4.
Da, asta era parerea ta, la care ai tot dreptul...
Repet, singura chestie cu gasca lor a fost faptul ca nu ne-au vandut spatiul locativ detinut de RSR americanilor, ca altfel acum 90 % din populatia Romaniei inchiria apartamente la BLOC de la americani.
Slava Tie Doamne!

Pentru asta merita sa-i aprindem lumanari.

5.
Asa este IN PRINCIPIU, dar practica zilnica ne dovedeste ca lucrurile stau altfel.

Nu prea avem timp sa ne ocupam de barna deoarece fara sa-i urechem cum trebuie slugile satanelor ne vor face praf si pulbere inainte ca noi sa scapam de barnele nostre.

Iar BARNA mentionata de Iisus, nu trebuie scoasa din context asa cum se doreste intentionat ci lasata cu ceea ce vine in continuarea pasajului din Matei7:

" Să nu dați câinilor lucrurile sfinte și să nu aruncați mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare și să se întoarcă să vă rupă."...referidu-se la slujitorii satanisti-mamoniaci.

Iar Iisus si Bunul Dumnezeu stie asta foarte bine!

6.
Asa ti se pare tie...parerea mea!
Poporul nu are de nici unele din calitatile pe care i le atribui. Ce zici tu este doar in filmele americane alea de "feel good"adica kakamaka.
El este doar manat precum vitele de colo-n colo IN MOD CICLIC, dupa cum vor stapanii banilor.

7.
Daca nu te-au ingrozit revelatiile sinistre MULTIdementiale, DOVEDITE ale dosarelor E. referitor la preocuparile ELITELOR inseamna ca poate nu esti destul de informat. Asculta-i si pe ei, pe analistii americani acolo de la ei( candice Owens de ex), nu din stirile de speriati de bombe( ca sa nu se ia de ei) ale televiziunilor locale care minimalizeaza totul deoarece sunt cu kktul la fund grupa mare.

8.
Da, insa depinde cum interpretezi actiunile Martei, o credincioasa EXTREM de avansata duhovniceste.
Parerea mea este ca Iisus facea referire la cu totul altceva pe care doar putini o patrund, nu eu.

Last edited by cozia; 06.02.2026 at 14:05:23.
Reply With Quote