Citat:
În prealabil postat de ALARIC
Nici nu credeam asta, oricum persoanele de fata se exclud, eu unul fac politica doar o ora la 4 ani. O sa-ti spun o intamplare suprarealista, dar adevarata, la mine in oras sunt cele mai mari taxe din tara. Primarul a bagat in plus (si legea ii permite) niste cote aditionale, la cladiri nerezidentiale (+50%) si la masini (de +30% pana la 50%, in functie de motor) fata de ce a stabilit guvernul. Consiliul local a votat in unanimitate proiectul primarului, inclusiv consilera de la partidul tau preferat. Evident cand s-a aflat si scandalizat lumea, presa a intrebat-o si consiliera a zis ca nu a citit proiectul, adica nu stia ce a votat, a crezut ca e de bine.
Mie mi se rupe de ideologia partidelor, de program si culori, de maretia idealurilor patetice, eu ma uit doar la oameni si nu-mi place ce vad, adica nu ca nu-mi place, ma ingrozesc de-a binelea, e un spectacol grotesc care a luat amploare in ultimii ani, cred ca e ceva in aer.
|
Eu văd doar ce reprezintă userismul pur și dur, ăla de firul ierbii cu flămânzi și clientelă care trebuie hrănită mănos din bugetul local.
Mai prosteală ca ăștia nu a dat nimeni la așa cote, dacă te uiți pe profilul de politician curge lapte și miere, iar idioții din alte orașe cred că e un primar model și mai sunt și lingăi.
Hoarde de indivizi care până nu vor ajunge să devină ei ăia fără dinți în gură, ăia în care se aruncă cu una de un leu, au impresia că au lumea la picioare.