View Single Post
Vechi 25.01.2026, 01:22:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Iustin și Iorest sa schimbat mult lumea în 10 ani atunci când am deschis subiectul cu ”Hypermarketurile sa fie inchise inchise duminica” o revarsare mare de ura sa dezlantuit împotriva mea. Atunci erau mai bucurosi sa taci decat sa te bagi tu sa zici ceva.
Mie mi s-a părut productiv topicul acela cu Hypermarketurile să fie închise Duminica, ca dovadă că am scris, după niște ani.
Nu eram atunci pe thread, culmea e că la începuturi hypermarketurile erau mult mai scumpe raportat la puterea de cumpărare a românilor, și tot erau oameni care cu zel te certau că vrei să ții Duminica.

Măcar dacă ar fi închise între orele dimineții și ora 13 și s-ar deschide după Liturghie.

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Sunt un om care încerc sa fiu foarte atent la ceea ce spun, așa ca implicit îmi ia mult mai mult sa scriu ceva. Adică DACA NU ZIDESC , sau cum ai spus Iustin sa pot mangaia mai bine tac. E posibil sa mai intru, dar doar în limita timpului disponibil.
Păi ai încercat să faci treabă, ai mai căutat conferințe, articole etc.