View Single Post
Vechi 24.01.2026, 01:20:38
iustin_dumitru iustin_dumitru is online now
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Am văzut și eu la digi 24 prin studiouri sunt tot felul de înfierbântați care ar dori mondializarea conflictului și au propagandă pro-război.
Iar pe net în zona de bule sunt tot felul de cretini din zona simpatizanților usr care-și dădeau ochii peste cap să nu se semneze pacea în Ukr.
Cretinii reprezinta cam jumate de europa (conform sondajelor) care nu sai ar dori sa fie invadati de Rusia.

Cum nici tarile Romane nu isi doreau sa fie invadate de turci, imperiile de popoarele barbare, si asa mai departe.

Razboiul in istorie e justificat si pentru cotropitori (pur si simplu au fost jigniti la destramarea URSS ,sau in trecut cotropeau si ei unde era mai bine)dare e justificat si pentru cotropiti care isi apara tara , asa cum sper ca ne am apara-o si noi.

Iar diplomatia europeana traieste inca cu ascensiuena nazista in fata, si de aceea se tem sa lase cotropitorul sa prinda avant cucerind Ucraina.

Adevarul e la mijloc, dar bineinteles oamenii gasesc si in asta un motiv de exagerare. Nimeni nu stie exact ca rusii se vor comporta ca nazistii dupa ce vor cuceri Ucraina si vor vrea mai mult , si nimeni nu are incredere ,pentru ca au miniti intr-una. Dar e foarte posibil ca de fapt rusii sa nu isi doreasca decat pamanturile slave, si atunci sa fie posibil un compromis cu ei.

Daca ar fi dupa capul meui i-as pune sa traiasca imrpeuna rusii si ucrainieinii, sa faca o federatrie in care fiecare sa aiba libertate, si sa se uneasca pentru prosperitatea lor comuna, sau chiar impotriva occidentului.Si ucraina are drepturi istorice la fel de mari ca Rusia, si a fost incorect sa i se fure arsenalul nuclear si capitala si totul , si Moscova sa ia totul ,din vechea lor patrie comuna.
Nu vad de ce oameni de acelasi sange sa se omoare unii pe altii.

Deci cine crede ca una din parti e exclusiv de vina , nu face decat sa nu vada complexitatea umana, mai ales cand mintea colinda prin tenebrele mortii, in loc sa se inalte la lumina.
Reply With Quote