Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
Eu nu il batjocoresc chiar daca nu l-as vota. Sunt de acord cu el ca asta e solutia, dar va mai trece un razboi nuclear pana sa ajungem la ea.
|
Am observat ca batjocorirea politicienilor e cu dublu standard, daca e vorba de Georgescu, e urat, e imoral, e pacat, daca e "Mucusor", nu se pune, probabil se poate obtine o dispensa sau o indulgenta de la pacat in acest sens, habar nu am. Dar nu asta ma interesa, ci parerea ta legata de un razboi nuclear, multi pun pasiune in ceea ce spun si aproape parca isi doresc sa se intample asta, musai sa se vada ca au dreptate, eu nu vad nici o logica aici, ce interes au sa se anihileze reciproc, extinctia ar fi totala, probabil unii vor mai trai pe sub pamant o vreme, prelungidu-si agonia de fapt. Intr-un interval scurt de timp ar pieri toti, si cei buni si cei rai. Cine se mai inchina fiarei apocaliptice din profetie, daca nu mai sunt oameni pe pamant. Sau poate intai e fiara si dupa aia razboiul, dar nici aici nu are logica, daca daca fiara are controlul total cu cine sa se mai razboiasca atomic.