Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
-1
Focul de sus , soarele, nu vine doar ca am distrus noi paduri. Si in Antarctica se simte.
Problema mea e ca mi se pare absurd sa nu recvunoastem fenomenul incalzirii globale, mai ales la nivel de state , cand e evident pt oricine pe propria piele si treanspiratie.
Adica macar in al 12 lea ceas sa avem cainta, si vin falsi proroci sa spuna; Nu baieti, datii inainte, planeta suporta ! Drill baby drill
|
Păi și care e soluția să omorâm oameni că poluează cum vor păpușarii să reducă populația ?
Oricum crește populația în Africa, ating acuși un miliard, deci degeaba golești în Europa, distrugi în Europa dacă o să vină din altă parte.
Pur și simplu o să ajungă un continent în subdezvoltare, cu taxe imense, în urma Asiei și Statelor Unite, cu populație indigenă îmbătrânită unde nu se poate trăi.
Culmea e că oameni care fac apologia încălzirii globale îl batjocoreau sadic pe Călin Georgescu și-i puneau în gură că ar vrea să ne întoarcem la cal și plug.
Citat:
"Blestemat este pamantul din cauza ta" spune Domnul lui Adam, si iata ca acum se implineste prin lacomie si zeul comoditatii pentru care sacrificam orice.
|
Stai puțin prietene că nu consumă pe planetă o bătrânica ce abia își duce zilele cu un ceai și niște gem, care se încălzește într-o singură încăpere în bucătărie.
Tot haștagiștii, useriștii și ăștia de călătoresc în destinații exotice prin Thailanda et co, folosesc aiurea motoarele alea termice ale avioanelor.
Tot ăștia sunt cei mai superficiali umanoizi și indivizi în proporție de 80-90%, ăștia au pofte, mofturi, figuri.
Citat:
Noi ca planeta ne distrugem si Europa a facut-o si Asia o face.
Stiu ca acum doar asa se poate trai prin servicii unde sa castigi bani fabricand automobile, drone etc
|
Pui panouri solare pe câmpuri și distrugi teren arabil, metalele grele care se scurg din panouri distrug ireversibil acele pământuri.
Procesul de neutralizare al bateriilor uzate, panourilor solare ieșite din termenul de grație e tot poluant și destructiv pt natură.
China are aproape monopol și pe producția de panouri solare tocmai din industria lor energofagă produc orice.
Citat:
Ce atitudine ar fi potrivita pentru Biserica in fata acestui trend puternic de autodistrugere?
|
Din câte văd unele biserici au pus panouri solare, nu pe clădirea Bisericii evident, B.O.R. are mănăstiri prin munți și zone greu accesibile aproape de natură, nu se consumă carne de animal ci bio, dar nici asta nu se face impus.
Nu poți să impui un totalitarism verde, eco-fanatic precum ar vrea Greta și tac'su care-i scria manifestele politice pentru care chiulea de la școală să facă activism.