View Single Post
Vechi 21.01.2026, 08:32:11
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
-1
Au distrus pădurile, de acolo deșertificarea, iar prin Oltenia pe unde era nu s-au îngrijit să planteze. Sunt unii de fac oaze de vegetație în deșert prin conducte, pe milioane de euro și în România n-au fost în stare cu soluții mult mai ieftine.

-2
Dacă Europa își distruge industria, produsele nefabricate, vor fi aduse din Asia și Americi - cam atât de simplu e, deci nu faci decât să-ți furi singur căciula și să-ți scumpești traiul.

Crezi că dacă în India, China, Brazilia, Chile e industrie poluantă ajută cu ceva că Europa se autodistruge economic ?
-1
Focul de sus , soarele, nu vine doar ca am distrus noi paduri. Si in Antarctica se simte.
Problema mea e ca mi se pare absurd sa nu recvunoastem fenomenul incalzirii globale, mai ales la nivel de state , cand e evident pt oricine pe propria piele si treanspiratie.

Adica macar in al 12 lea ceas sa avem cainta, si vin falsi proroci sa spuna; Nu baieti, datii inainte, planeta suporta ! Drill baby drill

"Blestemat este pamantul din cauza ta" spune Domnul lui Adam, si iata ca acum se implineste prin lacomie si zeul comoditatii pentru care sacrificam orice.

-2
Noi ca planeta ne distrugem si Europa a facut-o si Asia o face.
Stiu ca acum doar asa se poate trai prin servicii unde sa castigi bani fabricand automobile, drone etc

Oare trebuie sa acceptgam aceasta realitate cruda ca doar asa se poate trai?

Nu putem opri trenul istoriei care oricum in cateva zeci de ani va deraia total, si sa coboram si sa ne intoarcem la natura, si paote asa sa ne intoarcem si la Dumnezeu smeriti, de drumul nostru nebunesc?

Sau oare acesta sa fie unul din semnele apocaliptice, implacabile, distrugerea vietii pe pamant, prin poluare si arme atomice, si care nu mai poate fi oprit.

Ce atitudine ar fi potrivita pentru Biserica in fata acestui trend puternic de autodistrugere?
Reply With Quote