View Single Post
Vechi 19.01.2026, 22:56:17
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
In afara de o explozie demografica a acestor foste republici sovietice, nu neaparat in avantajul lor, eu nu prea cred ca au o crestere economica reala. din nou parerea mea formata ascultand analistii independenti.
Pe scurt in vremurile actuale, PIB-ul zic ei, si tind sa le dau dreptate, NU MAI INSEAMNA NIMIC, nu mai este un indicator demn de luat in seama.

Spune-mi atunci de ce oare tinerii uzbeci, kirkizi, tadjici, kazahi, dau navala cu sutele de mii in Rusia la munci de jos si pentru kontracte la operatia lor speciala daca local la ei au bum economic?
Ia mai gaindeste-te pentru ca fii atent ca cineva minte!
Uzbekistanul și Kazahstanul stau bine domnule, sunt analize independente, Banca Mondială, prognoze.

România are 1% creștere din PIB care e de fapt în marja de eroare poate să nu fie deloc sesizabilă, Uzbekistan 7% la o populație cu mai multe guri de hrănit, îmbrăcat, cazat, educat fără să fie în Uniunea Europeană.

Se mânca cacao pe la tv că numai în UE se trăiește bine, în alte țări non-ue și non naitou, cică nu.