View Single Post
Vechi 18.01.2026, 14:57:38
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul

Îmi pare rău de bătrâni, persoanele care au avut neșansa unui handicap și alți oameni de bine și care nu au nicio vină și au fost târâți în mizeria asta existențială, dar așa s-a dorit prin vot, așa se va acționa, vor fi mulți boschetari, oameni care se vor sinucide, familii distruse, cum a mai fost în anii 90, oameni cu depresii sau oameni bolnavi care vor muri cu zile în spitale sau acasă fiindcă nu au bani. Vor muri mulți înghețați în case de frig.

Ce proiectezi în societate, de aceea ai parte.
Corect, asta am uitat sa mentionez si eu, de milioanele de romani amarati, saraci, tinerii fara servici, pe asistenta sociala sau care locuiesc cu parintii pensionari, CATEGORIE care nici nu s-ar califica pentru SCUTIRE de taxe si impozite. Cu alte cuvinte se poate spune ca au avut nesansa de "a nu fi handicapati"pentru a miscsora povara darilor.

In provincie cunosc direct sau indirect zeci de oameni singuri, barbati si femei de toate varstele, in mare parte terminati de bautura si lipsuri care nu au unde locui iar acoperisul si l-au asigurat avand grija/locuind intr-o camaruta a caselor
/cocioabelor mostenite ale altora de la oras.

DIn pacate vedem clar ca ne apropiem de o degradare masiva a nivelului de trai
, cu cartiere delapidate, pompat artificial si nejustificat de practic inexistentul produs brut care a picat dupa distrugerea industriei, o pacaleala monumentala planificata si sistematica care dureaza de vre-o 25 de ani.

Last edited by cozia; 18.01.2026 at 15:03:22.
Reply With Quote