View Single Post
Vechi 17.01.2026, 21:43:10
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Văd că de când ești aici tot bați apa în piuă despre cum ar trebui să fie Biserica, nu-mi dau seama cu ce aduci tu contribuție ?

Din câte văd tu ești modelul individualist, plin de sine, ăla de dă din coate care votează usr-pnl, modelul indiviualist-darwinist-concurențial de societate, de unde tupeul să pretinzi comuniune și spirit comunitar când tu sapi la temelia lui prin modul tău de viață, concepții, gânduri, acțiuni ?

Sau cum, tu distrugi societatea proiectând un model societal individualist,concurențial, dar ai avea pretenția de sprit comunitar, comunitarism - din partea unei oaze a acelei societăți pe care o impregnezi de individualismul tău ?

Comunitate și comuniune, întrajutorare a fost în comunism, acum ați proiectat o societate individualistă și nu aveți dreptul să pretindeți nimic.
Probabil a fost o urma de judecata in ce am zis despre postarea lui Cristian , de aia m-ai taxat cu postarea asta , ca as fi impotriva la ceva.

Am intrat mai dezorientat pe forumul asta si acum eu zic ca sunt mult mai bine , chiar m-au ajutat cele 3-4 persoane care stau aici, unii cu medicamente amare altii cu mierea cunoasterii.

Substratul meu e ca incerc sa inteleg si sa ma inteleg si ca va iau parteneri in drumul acesta , de aceea poate azi zic una maine pare diferit.

Poate ma percepi un revoltat un distrugator si de aceea ma consideri individualist, ca nu imi pasa de linistea celor multi.

Dar tare m-as bucura sa vorbesti despre subiectele de interes pentru un credincios, pe care incerc mereu sa le aduc in fata.
Adica sa imi spui mai exact ce zic bine si ce nu ,dar din ce am zis eu, nu din altele.

Daca vrei votez si cu AUR , ca sa fiu ca tine, numai intra si tu putin in lumea mea.
Reply With Quote