View Single Post
Vechi 16.01.2026, 11:31:53
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Au bombardat intenționat sonde și puncte strategice de rafinare a petrolului din Venezuela ca să incapaciteze producția, în caz că revine un guvern Bolivarian (Simon Bolivar) - Independent- Suveranist în Venezuela care să folosească resursele în interesul cetățenilor cum se întâmplă în Emiratele Arabe, Bahrain și alte țări unde nu se plătesc impozite, apa e desalinizată gratuit, combustibilul e mai ieftin, magnații redistribuie 10% din bogăție către populație și 90% țin ei.
Nu am gasit informatia asta ca au bombardat instalatii petroliere. Din ce am citit, au bombardat statii radar, instalatii antiaeriene, centre de comanda, unitati militare, infrastructura civila energetica (i-au lasat fara curent si apa) etc. Nu cred ca au interes sa incapaciteze productia, am vazut ca doar le confisca petrolierere, azi dimineata am vazut ca au confiscat si pe al 6-lea!!! Paralizeaza exporturile.

Legat de revolutiile astea din America de Sud si nu numai, cea mai proasta idee "suverana" e sa nationalizezi industria. Statul trebuie doar sa reglementeze, nu sa se faca proprietar si sa alunge investitorii, e cel mai prost administrator, proprietatea privata e sfanta.
Reply With Quote