Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
Da , multumesc Iorest. La multi ani si numai bine, Dumnezeu sa ne intareasca!
|
Mă bucur că ești sănătos domnule, într-o vreme erai în prima linie aici în lupta împotriva păcatelor, mai ales cele trupești, după ai dispărut brusc.
Citat:
Legat de ceea ce ai spus, daca asa e regula cum a spus domnul Becali, ctitorii de Biserici se pot impartasii in altar, este ok cu atat mai mult cu cat are binecuvantarea mai marilor Bisericilor respective.
|
Păi sunt mulți ctitori de Biserici, mai ales politicieni, foști si actuali primari, președinți de Consiliu Județean, chiar și consilieri locali sau județeni care au depus proiecte de lege pt alocarea de terenuri, fonduri destinate construcției de Biserici de prin PSD, PDSR, PNȚCD, PNL etc pe niciunul nu l-am văzut să aibă tupeul de a se împărtăși ca și cum ar fi cleric.
Nici măcar pe Regele Mihai după revoluție și a fost uns de un patriarh, putea sta în scaunul mitropolitului etc
Unii politicieni au ctitorit mai mult de o Biserică!
Îți dai seama ce circ și vuiet ar fi dacă oricare altul, politician ar fi avut grosolănia de a se împărtăși în altar!
Revin
ce a ctitorit Becali la Cernica ?
Citat:
Adica mi-l aduc aminte, ce frumos a participat la marsul sfintiri dupa marsul homosexualilor, pe acelasi drum, si ce bine a vorbit printre altele necesitatea acelei sfintiri, (caci altfel daca nu se facea acea sfintire) ,candva pe acolo sub influenta duhurilor necurate ar fi putut avea loc accidente si alte lucruri rele. Prezenta lui acolo a intarit pe multi care erau prezenti. Nu iti dai seama ce mult intareste pe cei prezenti sa fie printre ei un om puternic in vorbe si in fapte.
|
Da și Becali pentru banii care vin de la UEFA din cupele europene și ca să ia bani din fotbal care e o patimă, face tot felul de compromisuri, contorsionisme și-a bătut joc și de suveranism.
Acum dă cu apă sfințită, peste o oră spune că el e cu valorile europene pentru banii de la UEFA, care includ diversitatea sexuală ca o piatră de temelie.
Deci ce să înțeleg, pentru mamonărie și pentru a fi citat de presa progresistă și a fii în centrul atenției dă declarații cameleonice, șerpești, la RTV spunea că râde de George Simion în seara alegerilor, iar lui George Simion îi spuneau că oricum Nicușor Dan va fi suspendat într-un an.
Așa cameleon și pezevenghi nu am mai văzut de mult.