Citat:
În prealabil postat de cozia
Cuvântul cheie- prudenți. Dacă lumea-i doar prudenta Iorest, înseamnă ca încă au bani destui la ciorap. Așa privesc guvernanții:) Pana la disperare mai este încă foarte mult.
Cred ca avalanșa creșterilor / impozitarilor nesimtite de abia a început și va continua anual sau poate chiar și semestrial în unele cazuri.
|
Citeam undeva că au eliminat facilitățile la impozitul pe locuințe pt persoanele cu handicap sever, trebuie să găsesc sursa dar mi se par abominabil tupeul ăstora.
Probabil măsura de impozitare fără restricții, e și la mașinile adaptate pt a transporta la terapie și socializare persoanele cu dizabilități.
Adică pe lângă că le e greu, guvernul și autoritățile locale le mai dau o lovitură, totul ca să dăm bani spre Ukr și alte zări.
https://spotmedia.ro/stiri/social/av...blema-serioasa
În schimb, premierul a subliniat că, pe lângă aceste facilități medicale, persoanele cu handicap beneficiază și de scutirea de impozit pe proprietate, ceea ce are un impact semnificativ asupra veniturilor locale. „Vă rog să vă gândiți că 10% din fondul pe care îl are de locuințe România nu era impozitat. Astea sunt venituri la autoritățile locale”, a explicat Bolojan.
______
O bestie cu chip de om și el și votanții fanatici ai progresismului să le dea lor Dumnezeu traiul celor cu handicapuri.
Mă gândesc că dacă vor să arunce tineretul României în război nu vor mai fi 1 mil de persoane cu dizabilități ci 3-4 milioane de oameni schilodiți, probabil tot așa vor fi tratați de guvern și autoritățile locale hulpave de tip USR care ar lua și pielea de pe om în localitățile pe care le conduc.