View Single Post
Vechi 20.10.2025, 13:05:30
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Aici e vorba de cercetarea monahilor pentru sfat legat de țară, nu știu dacă s-au întâlnit și cu pustnici văzători cu duhul sau de alte neamuri care să-i fi avertizat în legătură cu Taina Fărădelegii care se lucrează sau cu ce se vor confrunta și ce să facă.

Am văzut că au donat la Broșteni indemnizațiile, poate nu toți, dar să facă toate partidele așa s-ar face măcar un licăr de bine.

Aici era măcar un Virgiliu Gheorghe care de 30 de ani merge poate pe Athos și scrie despre Iulian de la Prodromu și alți părinți văzători cu duhul.

Ce căutau domnitorii români sau boierii români să facă danii și milostenii la Muntele Athos ?
Dacă e s-o iei așa, ar fi benefic să fie un partid care să beneficieze de rugăciunea athoniților.

Am văzut că restul partidelor nu s-au dus pe Athos decât așa de ceremonial când erau la putere, nu înainte sau după.
Acum inteleg daca o pui asa.
Pe mine m-ai contrariat cu ideea de "a se sfatui"

Ce sa te sfatuiesti legat de nevoia de castig in algeri? Asa se intelegea, ca altfel ce fel de sfaturi poate cere colectivul unui partid care merge in grup la Athos?

Daca este doar pentru a tacea "in cautarea gandului cel bun" si a beneficia de rugaciuni, Doamne Ajuta, sa se tot duca si sa ia cat mai multi politicieni cu ei!
Poate asa se mai trezesc unii dintre ei!

Last edited by cozia; 20.10.2025 at 13:12:47.
Reply With Quote