View Single Post
Vechi 09.04.2008, 22:59:38
bitza bitza is offline
Member

Data înregistrării: 16.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ireal
Si totusi care este rostul boicotarii JO???
Oricum asta nu va pune stop unor astfel de fapte! Si mai e ceva! Ce rost are sa ne batem joc de munca atator sportivi pentru ca totusi JO sunt unul din cele mai mari competitii sportive daca nu cea mai mare!!!
Eu sunt un mare fan al sportului(pot spune chiar un fanatic) imi place sa practic orice fel de sport,chiar si cele de contact(desi nu sunt de loc o fire violenta-doar ca antrenament...) Insa cand vine vorba de a salva niste fiinte nevinovate de la chin,numi pasa de nimic,cu atat mai mult de aceste J.O.......putin imi pasa,sa le organizeze in alta tara si toata lumea e multumita......nu in China!!! Si sati mai dau o veste(buna,zic eu) Se intrevede o unire a protestelor iubit. de animale din toata lumea,cu cea a protestatarilor pt.libertatea Tibetului(cei care au stins deja "flacara" lu "peste" in Anglia si apar deja pe toate buletinele de stiri,protestele cresc si sunt din ce in ce mai intense,iar pana la vara mai e ceva timp:....deci sperante exista si ne vom lupta mai departe.....:D
Reply With Quote