View Single Post
Vechi 24.10.2006, 05:35:45
andaluzia
Guest

Implicit

si eu locuiesc in statele unite de ceva vreme si ca si orice crestin m-am indreptat si eu de indata ce am ajuns spre biserica.Sincera sa fiu si iti spun asta fara nici o strangere de inima mi-am achitat membria cu cea mai mare serenitate si usurinta tinand cont de ritmul in care se fac banii aici.Stiu ca realitatile in care traim ne obliga sa cheltuim foarte multi bani dar sa fim seriosi 100$ nu e ceva exagerat pe un an de zile.Gandeste-te la o institutie pentru a subzista colecteaza taxe de la noi oameni.Ori si noi daca vrem ca biserica sa subziste trebuie sa ne achitam si datoriile fata de ea.iar in ceea ce priveste felul in care preotul isi spune cuvantul de invatatura e o o alta problema delicata la care nu sunt in masura sa iti raspund.Dar un lucru e cert: nu suntem in masura sa judecam pe nimeni pentru ca poate la randul nostru nici noi nu am fi mai buni.
Eu consider ca biserica,mai ales aici in strainatate,joaca un rol extraordinar tine treaz in sufletul nostru spiritul romanesc si te face sa te simti mai aproape de casa si mai uiti de stresul zilnic la care aceasta societate te supune.
Reply With Quote