Citat:
În prealabil postat de Iorest
Am înțeles că ar avea 9 copii, cică lucrează la un film despre Înălțarea lui Hristos:
Conform informațiilor disponibile, Gibson lucrează în prezent la un nou proiect dedicat Înălțării lui Hristos și caută inspirație spirituală și sprijin în rugăciune pe Muntele Sfânt.
|
Personal nu l-am putut suporta , efectiv mi s-a parut plictisitor prin violenta repetata, si faptul ca el desi baiat bun, a insistat pe acest detaliu care denota ca este prea chitit pe holiudisme de kko si nu pe invatatura de INIMA hristica.
Acum insa Mel cred ca a avut un mare soc in Muntele Athos, ...sper ca si-a mai revizuit perceptia Mantuitorului nostru.
EU intr-un film apreciez mult mai mult profunzimea discursului lui Hristos decat efectele speciale de "inaltare" sau "coborare la Iad".
Serialul low budget "The Chosen" mie mi s-a parut colosal efectiv cred ca cea mai buna ecranizare a unui Hristos asa cum foarte multi n-il imaginam,
presarat in mod absolut superb cu multe momente emotionante pana la lacrimi. Nota 10! Recomand cu drag!