Citat:
În prealabil postat de Iorest
majoritatea oamenilor care au cap nu stau la tv să facă demență.
|
Tot Neumavakin de mai jos, ne-a deschis ochii asupra necesitatii de a le reaminti batranilor si tuturor sa bea apa cat trebuie zilnic (1.5-2L) pentru a acoperi cantitatea de LICHIDE pe care le eliminam de peste tot din organizm.
Dementa in fazele timpurii se poate elimina/ameliora semnificativ fix prin consumul de apa normala. Atentie insa, nu ceaiuri, si cafele care de regula sunt diuretice, si nici sucuri si altele, ci apa curata, informational curata. Corpul consuma enorm de multa energie.
Nu promovez nimic,... Fiecare este cu energia lui de intelegere... Eu consider ca am batut si mi s-a deschis. Am cerut sfaturi si mi s-a dat, dar nu oricum, ci IN ABUNDENTA.
Slava Tie Dumnezeul Nostru Slava Tie!
Citat:
În prealabil postat de Iorest
De unde știi frăția ta că e de la Cola ?
.
|
Nu este de la mine ci de la un profesor doctor in care avem incredere deplina Ivan Neumavakin( este pe net, recomand cu caldura), un adevarat sfant, ca om, peroana iubita si respectata de milioane, am si cateva din cartile sale, si care a avut un sistem de stat, un intreg institut de cercetare, dedicat prevenirii bolilor cosmonautilor mai ales cele tumorale
de care nu vorbeste nimeni cand amaratii se intorc din spatiu unde sunt bombardati nonstop cu raze gama si de tot felul. Din aceste studii de top, el a tras foarte multe concluzii pentru omul de rand si medicina preventiva. Are foarte multe aparitii video de unde se poate invata enorm.
Practic el, prin masurile de preventie ale sistemului lui ne-a informat de guvizii de acum trei ani. A murit la 90 de ani in 2017 parca inainte de isteria capsarilor ...
Asa si se pare ca carbogazoasele detin un mecanism de dislocare a Calciului din Oase...cam asa ceva...osteoporoza( rara de tot in trecut la noi si in abundenta in tara Colei) si alte belele asemanatoare.
Mai mult nu stiu detalii, eu am incredere deplina in studiile acestor giganti generosi!
Este informatie buluc pe net.