View Single Post
Vechi 30.06.2025, 03:47:31
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
E plin de oameni cu pantaloni până la genunchi vara în Biserici, până acum nu am văzut să li se atragă personal atenția, ce treabă am eu dacă unul poartă sandale pe caniculă ?
Una peste alta folositi-va de razele solare pentru a va stimula cu masura(reprize de 15-20 minute) productia de Vitamina D pe maini, pe picioare, gat, prin portul camasilor si tricourilor cu maneca scurta si a pantalonilor scurti indiferent de varsta si a slapilor, papucilor usori si sandalelor.
Soarele de la Dumnezeu ne ofera sanatate si imunitate GRATIS (cuvant cheie:). Nu fugiti de el. In caz contrar vor incepe sa va "napadeasca" programarile la chirurgie, la operatii de inlocuiri de solduri si genunchi, se vor aglomera gonartrozele care necesita injectii "lubrifiante" sub rotula mai ales la cei care de decenii continua sa consume Colele carbogazoase si alte mizerii de care sunt pline rafturile.
Eu unul toata vara, toamna pana-n Noiembrie uneori chiar Decembrie port pantalonii scurti , fara discutie, oriunde Maslu, Liturghii si discut des cu preotii mai ales cei cunoscuti si niciodata nu i-am auzit sa glumeasca referitor la tinuta.
Am si camasi lungi, curele si chimir ca cele purtate de Iisus si ucenicii sai si de Stegarul Dac.

Last edited by cozia; 30.06.2025 at 03:53:14.
Reply With Quote