Citat:
În prealabil postat de Iorest
Boss conform propagandei nicio rachetă din cele peste 300 nu a atins ținta, ceea ce nu cred, Iranul ar fi fost redutabil dacă ar fi avut timp să dezvolte capacități, au dat rachete și arsenal și către Federația Rusă și rușii sunt prinși în răzbel acum.
|
Inca nu s-a intamplat mai nimic serios si nu se va intampla. Totul este la nivel anemic. Priveste la Ucraina. Ce vezi acolo se doreste peste tot. Ritm de melc anemic dar cu tavalugul curatarii teritoriilor mergand nonstop. S-a inaintat doar 100km in 3.5 ani, vorba aia, o aruncatura de bat. In schimb pe acea fasie infrastructura este facuta praf. rste nelocuibila. Aici este cheia, parerea mea si din ce am auzit de la Ucrainieni de prin zona, din Constanta.
Citat:
văd că se străduiesc să declanșeze al treilea război mondial.
|
Trebuie sa explici ce intelegi tu prin al 3lea RM
care este in derulare bine merci de cativa ani buni, asa in forma hibrida miscandu-se anemic dupa cum il percepem.
Trebuie sa ne lepadam de gandirea invechita unde punctul/platforma centrala in definirea unui razboi este al 2-lea RM. Asa ceva nu ai sa mai vezi. Acum, de exemplu doar toaca cea mai ramas din fierataniile recent devenite inutile.
Daca urmarim cu atentie si citim printre randuri vom avea revelatia ca toti actorii globalisti ai wef-ului, stapanii banilor, nu sunt ca noi,
deja gandesc in termeni noi, drone, sisteme de IArtific., biometrie, transhumanism, fiinte umane imbunatatite ( augmented), 5G, roboti, Body Area Network, fenomene inumane , sinistre...
Citat:
Trump se pare că e un președinte slab care sprijină războiul, altfel ar fi tăiat livrările de armament.
|
Trump ni de pare
noua slab, nu si lor.
Pentru ei el este un campion.
Nu stiu ce-i cu tine sau te faci doar ca uiti,
dar in mod oficial, ADICA OFICIAL, OFICIAL, nu abureala sau conspiratii peste tot la televiziuni ni se repeta ca POPULATIA PAMANTULUI TREBUIE de urgenta micsorata, si nu cu un milion doua, ci cu cateva MILIARDE BUNE!
Astea sunt anunturi oficiale facute la WEForum, alte forumuri economice si in particular in interviuri in vazul INTREGII PLANETE, in fata tuturor reprezentantilor mailor religii, in fata presedintilor de State MARI SI MICI.
Adica este un deziderat si o sarcina fundamentala la care trebuie sa participe si sa-si aduca aportul fiecare Presedinte de stat.
Din nou se poate gasi pe net, este amplu documentat.
Ni se comunica direct in fata, fara ocolisuri.
Noi insa continuam sa ignoram, sa le consideram aberatii momentane.