View Single Post
Vechi 12.06.2025, 02:56:43
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul

„Singurul protest eficient contra planurilor nicușoriste de reducere a deficitului bugetar pe cârca noastră, cei numiți recent pleava societății : nu mai faceți plăți prin bănci sau revolut, nu mai cumpărați din super-market, mall, Shein, Temu, eMag, Amazon, utilizați trocul (schimbul de produse și servicii), dacă puteți, mâncați și beți produse locale, evitați hotelurile glamour, mergeți mai bine la pensiuni, apartamente sau case particulare, nu plătiți prin airbnb sau booking, ci cash. Și nu plătiți datoriile fiscale înainte de termen, ci în ultima zi.
Mai Iorest, poate in Ardeal de unde sunteti voi mai exista producatori reali si nu importatori/ intermediari de care sunt intesate toate mediile rurale din Regat, gheretele agroalimentare de intersectii pe drumurile judetene.
Ma gandesc ca poate lumea a pierdut discernamantul de a vedea ce cumpara si traiesc intr-o bula imaginara. Vad cum masinile se opresc la aceste tarabe, gospodinele ies ca teleghidate crezand ca fac cumparaturi din produse locale, cand de fapt mai totul este de la turci.

Alde Piperea asta, desi baiat bun, cred ca a uitat ce se vinde in tara.

Care troc mai Piperea, tu visezi? DIn cauza ca ei, cu Neamtu,etc mai toti sunt in MONOLOG gen ticktok, sunt complet rupti de realitate. Nu au pe nimeni care sa ii trezeasca la realitate daca ar vorbi in fata grupurilor de oameni NORMALI.

TOTUL ESTE NUMAI TURCISME, POLONEZISME, si GRECISME.

Cnosc familii dintr-o zona care aveau livezi, fructe , legume acolo cat de cat, oua, pui...ADIO!!! nici vorba de asa ceva, totul este ars de soare chimicale din prafurile din cer, distrus, si nu mai vinde nimeni nimic, Nici pentru ei nu mai au. Mai nou toti se bulucesc la Lidl, Profi. Si asta-i la tara in Regat

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
”Zic “noi” pentru că provin din sărăcia de la țară, mă confund cu sărăcia alor mei și sunt “bogat” în datorii și responsabilitatea de a da de muncă și mijloace de trai decent unui mare număr de persoane care lucrează cu mine sau îmi sunt asociați și colaboratori”, a adăugat el.
Hai sa ne lase cu saracia...aia s-a dizolvat demult pentru el. Acum castiga cam 1 milion euro pe an la fel ca si Sosoaca cu toate beneficiile de europarlamentar.