Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Ai descoperit în sfârșit coada la prună, cum că bisericile nu-s cluburi private unde se adună sfinții autoproclamați ca să nu se spurce cu păcătoșii iar aceștia nu carecumva să profaneze prin atingere tinichelele fetișizate de prin templele lor necreștin-ortodoxe.
|
Sfinți autoproclamați sunt cei care una înfățișează și altceva fac, eu personal nu aș lăsa să slujească, chiar și administrativ, oameni nepocăiți real, să umble pe la pangar, să atingă Sfintele Prescuri când le duce spre altar, lumânările etc.
Până și să dai cu mopul în Biserică sau să deschizi Biserica ar trebui să ai o viețuire duhovnicească.
Nici tu nu cred că ai folosi aceeași linguriță cu o femeie care face necurății cu gura sau după un homalău.
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Și când ședea El în casa lui Levi, mulți vameși și păcătoși ședeau la masă cu Iisus și cu ucenicii Lui. Că erau mulți și-I urmau. Iar cărturarii și fariseii, văzându-L că mănâncă împreună cu vameșii și păcătoșii, ziceau către ucenicii Lui: De ce mănâncă și bea Învățătorul vostru cu vameșii și păcătoșii? Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepți ci pe păcătoși la pocăință. (Marcu 2:15-17)
Oare ce pricepe din textul ăsta un șobolan propagandist de la AUR cu mintea fanatizată de mesianisme politice filetiste ?
|
Eu nu sunt șobolan fiindcă nu iau banii nimănui, nu mă înfrupt din bugetul de stat, nu iau eu măsurile toxice care distrug.
Mai degrabă tu ești un tovarăș cu sistemul satanic care-l păpușează pe Șordan.
Ție ce-ți spune textul:
7. Dar văzând Ioan pe mulți din farisei și saduchei venind la botez, le-a zis: Pui de vipere, cine v-a arătat să fugiți de mânia ce va să fie?
8. Faceți deci roadă, vrednică de pocăință,
9. Și să nu credeți că puteți zice în voi înșivă: Părinte avem pe Avraam, căci vă spun că Dumnezeu poate și din pietrele acestea să ridice fii lui Avraam.
10. Iată securea stă la rădăcina pomilor și tot pomul care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc.
Care e roada vrednică de pocăință la o femeie care minte în privința avortului, practică perversiuni, adulter, mai atinge și vase sfinte, prescura, altele deși sunt rugăciuni și rânduieli speciale în Biserică, preotul rostește anumite rugăciuni când ia epitrahilul și odăjdiile.
Tu crezi în mintea ta că Iisus a stat la masă cu vameși și foste desfrânate care nu s-au pocăit real, ci au continuat să trăiască așa după întâlnirea cu El ?
Nu vezi că și Maria Egipteanca a fost oprită să se închine înainte să se pocăiască ?