Citat:
În prealabil postat de alexHurley98
Despre acel subiect am vorbit cu duhovnicul și m.am lămurit. Aici fac mai mult un studiu pentru curiozitatea mea . Legătura dintre păcat, suflet și creier.
Dar da, sunt totuși curios si pe acel subiect sa va aud părerea,e vorba de ipohondrie (nu asa în gluma) care te face sa crezi ca la orice mica boala sau durere ai cancer, și sa fi convins de asta pana nu ți se confirma de un doctor contrariul. E clar un dereglaj bio chimic și subt curios dacă duhovnicescul poate acționa asupra bio chimicului.
|
Asta cu crezutul faptului ca la orice mica durere ai cancer suna mai mult a propaganda ce se creaza cu ajutorul dramatizarii pe net pe care o fac oamenii. Un consult la medic este cea mai buna opțiune pentru a scoate din păreri persoana care se impacienteaza.
Ipohondria asta dacă este sa o leg asa la nivel spiritual poate fi asociata cu un concept al mândriei, se dorește de către persoana ipohondra o atenție sporită către dansa din partea celorlalți, doar acest lucru contând nimic altceva. Mai poate sa fie și mania, directionata asupra Sinelui. O manie inconștiență (fără de voia persoanei în cauza) care face acest păcat de a-și găsi tot felul de cusururi acolo unde ele nu exista de fapt.