Citat:
În prealabil postat de John Doe
@Iorest, deci stai sa ne lamurim:
Daca cineva te talhareste pe tine si-ti ia portofelul iar eu il bat pe ala, am dreptul sa pastrez portofelul tau? E valabil si cu casa, si cu nevasta, si cu copiii?
Hai sa nu aberam si noi...
|
Un argument dat așa aiurea, ce imperiu dacă ia un teritoriu de la alt imperiu prin secolul 19, într-un război îl face cadou, mai ales că pierderile de război sunt mari pt economie și populația trebuie să primescă justificări.
Citat:
În prealabil postat de cozia
Iar pe Sosoaca daca s-ar putea eu si multi altii pe care-i cunosc si maine am pune-o presedinte. Profesional este absolut PERFECTA.
Ea oricum ramane pentru foarte multi romani de peste tot eterna NUMARUL 1.
Faza cu 2-3% de care vorbesti este din cauza manipularilor unora si a controlului intregului aparat de dresaj mediatic, gargara vomitiva si parghii mizerabile.
|
De lângă șoșoacă au plecat tot mai mulți care și-au dat seama de ce face, pe lângă asta ea și-a făcut rău imaginii cu distracția de pe plajă, după o fază de genul niciun politician din afară nu te mai ia în serios.
Dar mai sunt 4 ani până atunci și multe se vor întâmpla, ea speră că mai prostește lumea sau are timp să-și revină până atunci.