View Single Post
Vechi 26.05.2025, 08:41:31
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de John Doe Vezi mesajul
@Iorest, deci stai sa ne lamurim:
Daca cineva te talhareste pe tine si-ti ia portofelul iar eu il bat pe ala, am dreptul sa pastrez portofelul tau? E valabil si cu casa, si cu nevasta, si cu copiii?
Hai sa nu aberam si noi...
Un argument dat așa aiurea, ce imperiu dacă ia un teritoriu de la alt imperiu prin secolul 19, într-un război îl face cadou, mai ales că pierderile de război sunt mari pt economie și populația trebuie să primescă justificări.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul

Iar pe Sosoaca daca s-ar putea eu si multi altii pe care-i cunosc si maine am pune-o presedinte. Profesional este absolut PERFECTA.
Ea oricum ramane pentru foarte multi romani de peste tot eterna NUMARUL 1.

Faza cu 2-3% de care vorbesti este din cauza manipularilor unora si a controlului intregului aparat de dresaj mediatic, gargara vomitiva si parghii mizerabile.
De lângă șoșoacă au plecat tot mai mulți care și-au dat seama de ce face, pe lângă asta ea și-a făcut rău imaginii cu distracția de pe plajă, după o fază de genul niciun politician din afară nu te mai ia în serios.

Dar mai sunt 4 ani până atunci și multe se vor întâmpla, ea speră că mai prostește lumea sau are timp să-și revină până atunci.

Last edited by Iorest; 26.05.2025 at 08:43:51.
Reply With Quote