Citat:
În prealabil postat de Iorest
Diaspora a decis CLAR că nu trebuie ca și România să devină ce au ei acolo, o țară ateizată, cu biserici goale, cu elgibitsm manifest care se încolonează isteric în spatele lui Nicușor Dan.
|
Diaspora aceasta are un comportament paradoxal. A plecat în Occidentul ateizat unde cică e rău în loc să stea în țara noastră unde e bine. Oamenii în general pleacă de unde e rău acolo unde e bine și nu invers. Dar se pare că diaspora românească e atipică.
Și pentru că nu cred totuși că oamenii din diaspora sunt suciți la minte, înclin să presupun că în Occident, acolo unde oamenii aceștia au plecat, e mai bine decât la noi. În acest caz, normal ar fi fost să voteze în așa fel încât și la noi să fie așa cum e în Occident, iar în acest fel oamenii să nu mai fie nevoiți să plece prin străinătăți pentru o viață mai bună. Dar se pare că diaspora vrea să rămână acolo în continuare și să se plângă cât de rău e în țara ei de baștină.
Să vedem însă ce a votat diaspora. Un individ care i-a pus pe oameni să stea la cozi pentru a primi case cu 35000 de euro, pentru ca mai apoi să spună că totul a fost o strategie de marketing (sau o harneală, după cum bine a zis cineva). Un individ care s-a dus la francezii care au inventat democrația modernă pentru a le spune că ei trăiesc sub dictatură. Un individ care a mărturisit el însuși că a făcut evaziune fiscală, adică a înșelat statul, adică i-a cardit pe oamenii ca mine și ca tine care ne plătim taxele ca proștii. Să mai continui?
E clar, diaspora vrea să fie sigură că nu se va mai întoarce acasă. Oamenilor le place acolo la ateism și LGBTQ-ism. Altfel nu-mi explic. Deci să nu-i criticăm, că știu ei ce fac.