Citat:
În prealabil postat de Andrew
De câte ori sa iti explic ca nu dețin conturile acelea, John Doe și Nobody_Nemo? Nu folosesc decât acest acest cont
|
Te simt de la distanță că tu ești, același infantilism în afirmații, uneori se reiau, doar că ți-ai făcut două conturi de sacrificiu și unul principal, tu acționezi exact ca ăia de prin usr tineret care mințeau că au votat Simion dar acum sunt cu Șordan, doar ca să mai păcălească pe cineva pe diferite canale pro Simion.
Citat:
Restul jignirilor (citez aici: "Prostea"), nu arata un răspuns matur și logic la o simpla sugestie pe care am avut-o, și anume sa te concentrezi pe problemele mai importante cum ar fi taxele și impozitele, iar decomandata, pe aceste probleme
|
Păi taxele și impozitele locale se duc spre parade gay, filme gay Șordan a finanțat din banii Primăriei București - filmul eu sunt Nicu
NICUȘOR DAN, sponsor oficial al producției EU SUNT NICU - povestea unui tânăr homosexual pe străzile Bucureștiului. Premiera la Muzeul Țăranului Român, Studioul ”Horia Bernea”
”Eu sunt Nicu”, un film pro-homosexualitate regizat de o doamnă cunoscută pentru rolul ei din „Gipsy Queen”, a avut premiera pe 14 noiembrie 2022 la Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Țăranului Român – Templu al culturii populare românești creștin-ortodoxe! Acest film a fost CO-FINANȚAT de Primăria Municipiului București, Primar General Nicușor Dan, prin ARCUB, în cadrul Programului „București afectiv 2022”.
Citat:
Iar ca nota de final, nu sunt de acord nici cu propagandele politice din afara, apropos de apropiere. Vreau sa îmi explici cum crezi ca sunt eu cu dublu standard și ca atac Ortodoxia!?! I'll be waiting
|
Dacă erai un confrate de cauză și de crez creștin erai aici în toate bătăliile Referendumul pt familie 2018, Lupta împotriva plandemiei și vaccinismului 2020-2023, luptele cu partidele sistemului 2024-2025.
Și ar mai fi și altele lupta pt suveranitate economică și păstrarea banilor numerar/cash, lupta cu vaccinismul forțat, lupta pentru definirea situatiei actelor biometrice și păstrarea dreptului la alegere pentru actele fără cip, pericolul ecumenismului, lupta pt eliberarea Duminicii ca zi sfântă de odihnă și Liturghie.
Citat:
Nicusor Dan a vorbit foarte corect despre problema antreprenorului din străinătate.
|
E foarte clar că Nicușor Dan vrea să mintă și să înșele electoratul din diaspora care a fost net în defavoarea lui cu tot cu voturile anulate de sistem, care a și umblat la urne peste zi, în noaptea de Sâmbătă spre Duminică ca să mai reducă diferența.