Citat:
În prealabil postat de Nemo_Nobody
Stii cum functioneasa o gandire limitata, de multe ori prin manipulare? Distorsioneaza realitatea impartind lumea in doar doua optiuni diametral opuse, nimic intre. In psihologie se numeste gandire dihotomica.
Nu cred ca esti constient de felul in care tu pui etichete, pentru tine oricine a votat impotriva optiunii tale, e "userist"? Uite ca in privinta mea ai gresit, ce zici de asta?
Contul e nou, aici am presupus ca se poate vorbi despre blasfemiile unui candidat cu oameni interesati de asta. Amuzanta chestia cu doua conturi. Grija totusi la felul cum tragi concluzii bazate pe coincidente in alte privinte. Astea sunt erori de logica usor de comis care in manipulare reprezinta efectiv resurse.
De aici nu stiu ce sa inteleg. Cine e Hidra? Cum ramane cu votantii Nicusor Dan care sunt crestini?
Si nu ai raspuns totusi: Crezi ca Dumnezeu ii da voie lui Calin Georgescu sa dezbine crestini? Pentru ca afirmatia lui, uite, asta face.
|
Calin Georgescu a dezbinat multă lume ce are ca și credința Ortodoxia, făcând afirmatia pe care a facut-o.
Nu este nici prima și nici ultima oara când se folosește de sistemul ortodox pentru a dezbina lumea. Asa cum si chilie antohita a folosit credința pe post politic, pentru a-l ilustra pe Nicusor drept "omul cu fiara" (a se nota ghilimelele), si Simion presupusul om care apară valorile, dar care... nota personala... spune ca a "evitat o baie de sange"...
https://www.google.com/amp/s/adevaru...v-2444881.html