View Single Post
Vechi 22.05.2025, 00:31:55
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Călin Georgescu e un vizionar politic, nu e înțeles de mulți din generația asta, dar istoria va scrie altfel despre el..
Man, eu am votat mai departe cu Simion, nu credeam ca as fi in stare sa fac asta, stii ca inainte si eu il criticam, dar am facut-o nu pentru caracterul lui sau pentru Georgescu, ci pentru tara, crestinatate, familie traditionala samd.

Cu Domnul Calin, am o singura chestie de contrazis. Vorba "trezirea in constiinta" nu are legatura cu Ortodoxia. Nu cred ca poate fi ortodox atat de bine, vorbele cu "trezirea in constiinta" sunt pentru cei care practica noua religie new age, ceva inspirat din meditatie/budism...whatever....si sa amesteci vorbele astea cu Ortodoxia nu da bine.

Trebuie sa fim foarte atenti la fiecare in parte. Intr-adevar Romania trebuie sa se dezica de fiara Extremei Stangi din Europa.

Cum China, Emiratele Arabe au reusit sa construiasca atatea fiind suveraniste, poate si Romania sa isi pastreze cultura, traditia, religia.