“Va practica Ortodoxia”
Dar până acum ce a practicat?:)
Hinduismul probabil,cu Georgescu maestru mason, Sosoaca practică cruciade moderne și Gavrilă știm cu toții ce a practicat,pe lângă post negru.
Deci ai un nucleu “autentic” de practicanți,de orice altceva,dar nu ortodoxie.
Nu mai folosiți Ortodoxia în scopuri politice!
Ăștia n-au fost “practicanți “ nici în înainte și nu vor fi nici după.
Însă….
Un nucleu Ortodox in jurul acestui curent politic va ajuta la o Centralizare a Puterii,la o Stabilitate și o Identitate Națională.
Cu siguranță vechiul sistem cade și deja vedem cum se destramă.
Iar acesta direcție “suveranista” care vine din cele două direcții majore,SUA și Rusia,pare ca destramă nu numai Romania ci și Europa.
Nu-mi place cu siguranță Trump,dar nu-mi displace Putin, deasemenea nu-mi place Simon, dar nu-mi displace Georgescu.
Însă Putin și Georgescu și Trump cu Simion…. Toți împreună fiecare pe filiera lor sunt un pericol pentru Europa.
Iar noi suntem și trebuie să fim cu Europa,iar dacă nu vom găsi o soluție pentru asta, înseamnă că nici Europa nu are încă o soluție.
Iar daca soluția este să fim înghițiți de acești dictatori care își plasează marionete…
Schimbăm din nou stăpânul însă rămânem în continuare slugi…
Până când va ieși un lider autentic și natural dintre noi care sa găsească Calea