View Single Post
Vechi 26.04.2025, 22:52:11
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Până mai parcurg niște texte și îmi recapitulez și abordez noi surse despre poporul nostru Geto-Dac,am observat intervențiile colegului nostru Byzantion.

Byzantion,te rog să înțelegi că eu de fiecare dată când abordez in anumit subiect, indiferent de topic, mă transpun în aceea poziție.

Adică atunci când tratat subiecte din perspectiva iudaică, eram "evreu ",din cea atee,eram ateu,din cea ocultă eram "satanist/păgân" etc.

Dar asta nu înseamnă că am multiple personalități sau că toate reprezintă credințele mele.

Pur și simplu încerc să fiu subiect și să cred în ce prezint în acel moment.

Dar asta nu înseamnă că se anulează un subiect pe altul,sau că în fiecare zi cred altceva.

De exemplu doar pentru că prezint acum pe Zalmoxis ca Dumnezeul Geto-dacilor și spun că noi suntem poporul lui,nu înseamnă că anulez pe Dumnezeu cel revelat in Biblie sau Creștinismul și Biserica ortodoxă care face acum parte din poporul român.

Însă într-un anumit punct din existența noastră ca popor l-am avut pe Zalmoxis ca Dumnezeul și eram poporul lui.

Nu trebuie să-ți ștergi opiniile,nu trebuie să te superi sau descurajezi dacă unii colegii nu vor fi de acord cu tine și sub nicio forma nu trebuie să renegi ce crezi sau să te dezici ce credințele sau opiniile tale.

Iar dacă uneori găsești opinii care nu sunt in acord cu tine, iar la mine vei găsi destul de multe texte care te pot scandaliza pe tine și pe orice creștin...

Însă pentru mine este mereu o bucurie un om viu care este interesat de aceasta subiecte, indiferent de opinie..

Te rog, dacă ești nou pe forum nu pleca,iar dacă ești vechi rămâi.

Și spune mereu ce crezi și simți indiferent ce circumstanțe.

Eu de când mă știu pe forum am fost mai mereu "singur împotriva tuturor", însă mie doar așa mi-a priit multa vreme.

Însă am învățat să accept orice critică , orice opinie și mai ales orice vorba buna sau încurajare.

Byzantion,te rog nu te opri din activitatea,nu șterge opinii fiindcă este munca ta, opiniile tale și practic tu însuți cel care se prezintă așa cum este și simte.