View Single Post
Vechi 25.04.2025, 07:20:47
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Ceilalti candidati stiu ce or sa zica deoarece sunt foarte previzibili.
Simion insa sunt curios, el cum a reactionat la aceste stiri, daca a reactionat?
El oare ce masuri fiscale diferite ar lua daca ar avea de rezolvat aceste sarcini clare si impuse peste tot in UE?
N-am nimic cu nimeni dar...
Hai sa fim seriosi!
Prietene deficitul bugetar e mărit de haraciul dat pt războiul din Ukr, pt refugiați, pt costurile din plandemie când mulți au dat faliment din cauza unor interdicții urmate cu scrupulozitate cretină, pt angajații fără rost din sistemul public.

Numai pt alegerile anulate s-au tocat 300 de milioane de euro
, dacă pui toate campaniile electorale decontate de noi - adică Europarlamentare, Locale, Parlamentare din nou Prezidențiale înseamnă că mergem spre 1 miliard de euro.

În condițiile astea de ce să-mi mărești mie taxele pt lăfăiala lor, nu s-a construit nimic notabil la mine în oraș sau județ în ultimii 2 ani, dacă dă cineva cu var peste niște lucrări existente aia nu e realizare administrativă.

Citat:
Deasemenea maririle astea nu sunt facute ca asa li s-a nazarit ci din studii sociologice de unde s-a concluzionat ca romanul ARE DE UNDE sa mai stranga CUREAUA.
Cât să mai strângi cureaua că-mi vine să te și jignesc când românul nu are bani să meargă la dentist, când văd atâția oameni cu restanțe la întreținere, cu probleme de igienă că fac economie la apă, când românul nu-și permite să meargă la teatru, nu-și mai cumpără cărți, nu cumpără produse de igienă.

Mulți nu au ieșit din județ în excursie și tu-mi vorbești de câțiva 20-30% poate care merg în excursii, majoritatea merg la sărăcie prin Paralia Katerini și alte iefteneli care între timp au devenit scumpe la ce condiții precare de cazare oferă.

Citat:
Sa nu uitam ca noi nu suntem fruntasi numai la numarul de PROPIETARI DE CASE
Nu confunda LOCUINȚE cu case, multe sunt fond imobiliar VECHI, ceaușist, făcut tâmpițește atunci niște cutii de chibrituri fără arhitectură, cu un spațiu util precar, garsoniere cu o cameră, înghesuite simți că stai la pușcărie dacă stai mult acolo.

Unele locuințe zici că sunt uscătoria blocului, cu mobilă neschimbată, cu ușile alea vechi încă neschimbate, cu balcoane neînchise.

Suntem fruntași și la nr de tineri care stau cu părinții să nu dea chirie și la vârsta tot mai târzie cât se întemeiază o familie și se pleacă de acasă.

100.000 de euro un apartament într-un oraș de peste 250.k de locuitori cu rate pe zeci de ani și tu-mi vorbești de cât de bine o ducem.

Citat:
ci si la numarul de vacante pe care ni le putem permite, ca sa nu mai vorbim de cosurile de cumparaturi arhipline din supermarketuri unde foarte multi nici nu se mai uita la ce sume au de achitat, 500-600-700. Ma uitam CU ATENTIE( mereu o fac!) cum majoritatea clientilor tineri dar si multi batrani se bucura de facilitatile telefonului care face tranzactia. Stau foarte multi si se hlizesc in gol cu lehamitea omului CU BANI.

Lumea doar asteapta cu telefonul in mana sa achite. NICI NU SE UITA LA CAT AU DE PLATIT!
Incredibil!

Pai la faza asta TU SA FII GUVERN si sa nu maresti impozitele si preturile la tot si toate?
Pai prost sa fi!...
Tu compari doar situația din București, vezi prin Focșani, Buzău, Vrancea, Teleorman șamd că nu e deloc așa, faptul că-ți spargi toate veniturile pe mâncare arată sărăcie spirituală și lipsă de chibzuială.

Dar chiar și așa cât crezi tu că o să o țină așa, după părerea ta trebuie să ajungem ca Venezuela sau Koreea de Nord că este loc unde să strângi cureaua, în timp ce unii bugetari pleznesc de câte case au și ce avuții, pe ăia nu-i ia nimeni, tot de la văduvă și sărac fură hoții ăștia prin taxele lor.

Iar la vacanțe din nou nu e mare lucru să mergi până în Paralia Katerini sau prin locații low cost plus că mulți se împrumută să meargă în excursii, să-și ia tv, electrocasnice, nu știi tu din ce bani vezi coșuri pline, își fură căciula la greu prin credite neperformante lăsate nepoților.

Last edited by Iorest; 25.04.2025 at 07:25:48.
Reply With Quote