View Single Post
Vechi 17.04.2025, 02:08:34
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Din ce văd pică tineri care lucrează intens, fac gărzi, nu se odihnesc, a mai căzut și un brancardier
Folosesti expresii de parca spitalul este un front cu transee. :))Am destui medici cunoscuti in spitale ca sa stiu ca au un program boieresc, mai ceva ca cel al bancherilor. La ora 14pm rup portile spitalelor.
Chiar directoarea aici a declarat ca tinerii nu fac mai mult de doua garzi /luna( fiind 100 de medici tineri in rezidentiat):
https://www.youtube.com/watch?v=IiV8sh_tVYo
si a linistit spiritele ce vehiculeaza ideea de "epuizare" care este o bazaconie. Ca sa nu mai vorbim ca au camerele lor de relaxare si somn cind vine vorba de a sta un pic peste program.

Dar nimeni nu asculta...toti ca apucatii o tin tatica pe a lor, ca stiu ei mai bine!

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu cred că are legătură numai cu vaccinarea, fiindcă proteina spike s-ar transmite de la vaccinați la nevaccinați, cam toți suntem expuși și cei care ne-am ferit.
Asta este clar o speculatie. Stiu ce zici dar inca nu s-a demonstrat deocamdata nimic. Supozitia asta este in coada de peste.
Reply With Quote