Citat:
În prealabil postat de David_1859
Evident că unul dintre motivele imagologice pentru care a făcut această deplasare de imagine a fost acela de a încerca o dezicere cât mai totală ca om de Georgescu, în ciuda „vorbelor dulci” pe care le tot colportează în mod ipocrit în medii de informare, insinuând că nelegiuitul, adoratorul de antihrist Simion ar avea un alt „mesia” decât pe Călin Georgescu. Acuma, că Georgescu nu era vreun „mesia” pentru Simion, asta este un lucru foarte clar; problema lui Simion însă, viziunea lui era să se descotorosească din ce în ce mai apăsat și vizibil de năpăstuitul Georgescu, în același timp în care pretinde cu un glas tot mai fals și mai stins, insinuează că i-ar fi un „veșnic și adulator camarad”, mai că „s-ar face preș pentru Georgescu”, doar, doar ar reuși să tîlhărească voturi cât mai multe din cele pe care le-a primit și le-ar mai fi primit Georgescu (fără să intru în problema „rațiunilor” de voturi pentru Georgescu).
|
Vizita e din Duminica Sfintei Cruci.
Multă ceață a încăput în capul tău, Georgescu nu s-a pretins niciodată mesia, presa tendențioasă a sugerat despre el asta, iar alți politicieni nu s-au raportat niciodată la el ca la un mesia.
Cică s-a dus în Israel să arate că are alt mesia, decât Georgescu, e de bălăceanca afirmația asta.
Ghidul e Fredy care l-a mai dus pe Sorin Constantinescu, apare în clipurile lui nea Sorin, nu e logic să fie un localnic ghidul, bă ești prost de puți în răutatea ta, n-am mai văzut așa ceva pe vreun forum.
Sorin Constantinescu cu Fredy prin Ierusalim
https://www.youtube.com/watch?v=jZCqZ2tDXpc
N-ai voie să ai prieteni în Israel, ce fel de om ești tu bă ?
Câți șefi de stat din România când s-au dus în Israel s-au dus la mormântul Sfânt, eu n-am citit despre niciunul ?