View Single Post
Vechi 14.03.2025, 21:47:14
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Vreo 43% din români încă primesc banii de salariu cash, ceea ce e bine dpmdv, dar e prea puțin.
Nu stiam.
Asta-i cea mai buna veste din ultima vreme! Si nu este putin deloc. Sa o tinem tot asa!
In occident este jale, cred ca bani in mana mai primesc doar cei care lucreaza la negru. Ei constituie masa sa zicem de maxim 5-10% care inca primesc bani. Restul adormitilor considera depunerea salariului in cont o mare cucerire tehnologica....plus cei constienti si pe faza dar care n-au ce face decat sa-i scota din banca cashm ptr folosinta...

Citat:
Cash is king va fi noua deviză, observi că au mania de a limita cashul fiindcă nu te pot urmări ce cumperi, de aceea au introdus și sistemul de facturare pe persoană fizică la comenzi online.
Urmarirea este vax albina, pot sa urmareasca cat vor, cate pizze mi-am comandat, problema este intr-o eventuala situatie care poate cu usurinta sa APARA, cand organe diverse pot decide daca MERITI SAU NU acei bani in functie de comportamentul tau civic, evident asa cum il vor considera ei, nu noi oamenii.
Stim deja ca vor urla de la tribune, ca "Poporul a decis si a dres, poporul in lupta sa cu coruptia a luat fraiele in mana impotriva chiaburilor si a celor care fac si dreg", samd. E clar, nu?

Citat:
De aceea nu e bine să comanzi online, ci doar cash din magazin, chiar dacă vânzătorii vor să-și scoată costurile de logistică și limitează anumite produse să fie aduse numai din online.
Corect! Iar de cate ori suntem la casa si raspundem la intrebarea bani sau card, sa si dam o scurta explicatie de ce bani, ...pilonul de baza a libertatii noastre individuale. Si uite asa te mai aude si TRESARE un elev, un student bahaburez, un pensionar adormit, o gospodina plictisita, un IT-ist care "le stie pe toate"

Last edited by cozia; 14.03.2025 at 21:50:27.
Reply With Quote