View Single Post
Vechi 14.03.2025, 13:03:09
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Eu nu am inteles de ce se agita astia de la finante cu tranzatiile intre membrii familiei, ca si cum ar fi ceva nou, chestia e veche, orice transfer mai mare de 10000 de euro intra in atentia bancilor si implicit a anaf-ului, nu conteaza ca e doar o tranzactie sau 10 a cate 1000 de euro. Cand se depaseste suma bancile o raporteaza, anaf-ul se uita imediat pe veniturile tale declarate, le ia probabil cateva secunde, daca nu ai nici un venit sau e mult mai mic te intreaba de sanatate.

Ce zice avocatul ala nu e ok, lumea poate sa dea iama prin banci sa-si scoata toti banii, s-ar bloca integul sistem bancar, nici o banca nu ar putea onora cash instant la toti clientii. Dar statul nu cred ca ar face asa ceva, nu poate legal, dar ce poate sa faca e sa se imprumute la romani, cu dobanzi ok, dupa care o sa-i dea inapoi, fara probleme numai ca investitorii o sa descopere ca de fapt nu au castigat mai nimic, preturile au crescut intre timp si dobanda abia le acopera, adica poate sa devalorizeze banii.

Last edited by ALARIC; 14.03.2025 at 13:19:26.
Reply With Quote