View Single Post
Vechi 14.03.2025, 04:36:30
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
După ce a avertizat în privința taxării sumelor date de părinți copiilor, av. Gheorghe Piperea revine: Statul va naționaliza banii din bănci, țineți bine de CASH

„Și mai cool este că vă atrag atenția tuturor asupra falimentului care vine, asupra foametei de bani a statului, care vă va naționaliza banii din bănci (treabă posibilă mai ales prin scăderea puterii de cumpărare a banilor și prin bail-in, adică, salvarea băncilor, a societăților de asigurări, a big tech și big pharma ori a industriei de armament cu banii voștri din depozitele bancare), asupra demenței luptei cu schimbările climatice, asupra “democrației militante” și asupra “justiției de tranziție” (nume noi, drăguțe, pentru noul totalitarism european), iar voi mă înjurați și mă jigniți și mă acuzați de nepricepere sau bla bla, doar pentru că vă pun pe tavă adevăruri inconfortabile.

Bună treabă, n-am ce zice…

Cu toate acestea: hai Liberare!

Fun fact: Ciolacu ar trebui impozitat cu 70% pe sumele primite ilegitim de la Nordis, precum și pentru banii primiți ca revoluționar cu merite deosebite și absolvent de bac; el nu a probat niciodată că are surse identificate pentru aceste venituri; dimpotrivă, a sporit mereu suspiciunea că a primit foloase necuvenite…
Pardon, aici:
https://www.digi24.ro/stiri/actualit...zitate-3155205