View Single Post
Vechi 26.02.2025, 03:09:03
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Citat:
7. Și am văzut numai eu, Daniel, o vedenie, iar oamenii care erau cu mine nu au văzut vedenia; ci o mare spaimă a căzut peste ei și au fugit să se ascundă.(Daniel10,7)

8. Iar eu am răspuns: Cine ești, Doamne? Zis-a către mine: Eu sunt Iisus Nazarineanul, pe Care tu Îl prigonești.
9. Iar cei ce erau cu mine au văzut lumina și s-au înfricoșat, dar glasul Celui care îmi vorbea ei nu l-au auzit.(Fapte22,8-9)
Hai să nu exagerăm acuma, treaba cu Arsenie Boca a fost discutată de mult, nu e cazul s-o reluăm oare ce ar spune ortodoxia greacă sau sârbă, sau georgiană că a fost canonizat un om care a pictat cu inovații - Hristos translucid, scene cu gladiatori îmbrăcați sumar, cu eterodocși cu aureolă de sfinți și altele.
Sau despre comparația cu Hristos androgin șamd, nu e nici vina ta, nici a mea pt situație, dar comisia de canonizare trebuia să precizeze în mare situațiile în referatul de canonizare.
Asta-i ultima pe forumul ortodox, să spui că exagerez comentând cu versete!!!! Dar pentru tine e grozav, că versetele n-ai cum să le contrazici, că nu mă contrazici pe mine, ci Scriptura, pe când dacă scriu păreri, pe tine nu te doare tastatura( și nici măcar în cot) să postezi ce vrei tu.

INOVAȚII? El, Arsenie, a pictat lucruri pe care le-a văzut pe când încă nu se petrecuseră, iar tu nu zici că nu-i adevărat(mulțumesc Ție, Doamne!), ci că nu-i specific ortodox.

Ca să încetezi să mai scrii ”contre” despre Sf. Arsenie Boca voi înceta eu să mai scriu pe acest subiect pentru ca să nu mai secretezi venin. Poate că tu, mai demult, ai prigonit prooroci.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote