View Single Post
Vechi 23.02.2025, 08:38:57
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
La tara la mine vanzatoarea de la magazinul satesc ii trimite la plimbare pe cei care vin cu saci. Ii repede pe amarati de nu se vad. Cica, duceti-va la Kaufland, Lidl, samd in orasul K si le predati acolo.
Desi este obligata prin lege sa le returneze garantia , nu o face decat sporadic, cateva sticle acolo si gata, ca cica n-are loc de depozitare... barbi, plus esti obligat sa cheltui banii la ea unde preturile prezinta un adaos substantial fata de oras.
Depinde și ce cumpără lumea, am văzut mulți cu saci întregi de bere la pet la ei, cine mai bea apă și răcoritoare iarăși are, dar cine bea din sticle de 5l aia e.

La oraș majoritatea își reciclează deși e insalubru să stai cu atâtea mizerii și așa e făcut circuitul ca să iei din magazin, să nu-ți mai ceri banii înapoi.

Nu știu dacă câștigă supermarketul că nu se reciclează sau firma care îmbuteliază și pune un preț mai mare, supermarketul câștigă că te oprești să cheltui la el.

Totuși nu cred că dacă ai sticle de 100 de lei, le dai foc la sat, decât să le reciclezi, există sate unde s-au făcut la drumul principal magazine de tip supermarket și reciclează acolo.

Cred că unele pet-uri se pierd și că nu le recunoaște senzorul mașinii de reciclat deși au sigla cu reciclare.