View Single Post
Vechi 23.02.2025, 00:32:28
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Interesant e că și la alegerile din Germania se umblă cu berea și hot-dogul ca stimulent pt votul anticipat, într-o comunitate săracă din Duisburg unde mulți trăiesc din ajutor social și nici nu e prezență la vot.
De ce ar fi altfel in conditiile in care somerii nativi carora le-a expirat ajutorul de somaj din lipsa de munca calificata trec automat pe ajutor social pe motiv de dezintegrare a a economiei si adio locuri bune de munca. Pe de alta parte UEintentionat a fost coplesita de milioane de refugiati din zonele rase de pe fata pamantului si care acum stau linistiti ZECI DE ANI pe ajutorul social considerabil cu cracii in sus la jocuri pe computer cu familia, cu copiii aranjati la scoli, cu sanatate asigurata de stat. Pai prost sa fii sa nu-ti scoti parleala pentru tot ce ai pierdut in zonele devastate, oriunde or fi ele si de care aminteste si Trump.

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Spune în clip că și acolo sunt pensionari care umblă prin gunoaie pentru a culege sticlele reciclabile pt sistemul de retur garanție și se vede mizerie aruncată.
Bravo lor, este o forma de "mers la sala" mai ales pentru batranii indarjiti care nu se lasa coplesiti de problemele legate de varsta inaintata si continua sa se miste.

Eu cand predau reciclabilele la Kaufland observ ca sunt reprezentate mai toate categoriile de la copii la seniori.

Chiar si asa, schimband impresii cu amicul meu, manager acolo, mi-a confirmat ca numai in jur de 10% din reciclabilele cu garantia de 50 bani sunt returnate...restul intra direct in buzunarele patronilor.