View Single Post
Vechi 17.02.2025, 23:13:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Deci tu esti de acord cu cununiile poponeilor in biserici, orice numai sa stea magazinul inchis. In cazul asta:)...n-ar strica sa-ti revizitezi prioritatile.
Unde ai găsit tu că se cunună în Biserică, sau care ar fi vina Bisericii din Grecia care a condamnat și pe cei care au votat în Parlament ?
De ce le amesteci așa de rău ?
Ziua liberă Duminica era dinainte de parteneriatul civil și nu au nicio legătură între ele.

Citat:
Nu cred in statisticile deservitilor.
Eu unul prefer sa apartin unei natii de milogi, de obiditi si umiliti decat uneia fara suflet, care la orice bataie de vant din afara se transforma in plutoane de calai si se pot intoarce impotriva propriului popor. Nu multumesc!
Prefer sa pastrez distanta de asemenea specimene. Ca urmare bani si vacante petrecute acolo n-or sa vada de la mine.
Păi vezi că tocmai în România s-a întâmplat ce ai zis la o simplă bătaie de vânt unii au schingiuit oameni că s-au opus colectivizării, comunismului șamd.
Trădări au fost de la Regele Mihai la luptele între Antonescu care i-a distrus pe legionari șamd,
Reeducarea din închisori s-a făcut cu unii care erau foști simpatizanți legionari, deci experimentul de care zici, chiar s-a întâmplat în România.

Contorsionismul ăsta îl văd și la unii jurnaliști care deocamdată doar te demonizează la nivel de imagine, dar cer arestări și tot felul.

Citat:
Este foarte populara in tara aceasta identificare bizara cu sclavia cand lucrezi la supermarket? Si ma intreb de ce oare? Este mai bine sa te ineci in betie in provincie de unde fac naveta majoritatea lucratorilor si sa te balacesti in somaj, sau sa faci un efort si sa apartii unui colectiv sa castigi un banut cu care sa ai ce pune pe masa in batatura ta? Si asta in timp ce incet incet si linistit, fara stres, te apropii de pensie, obtii vechimea necesara in campiul muncii.
Ma uit in provincie la cei care au fost in tinerete pacaliti de cei ce denigreaza munca, iar acum sunt vai de capul lor. Trag de carucioare pe drumuri in cautare de peturi reciclabile si fiare vechi. Vai de mama lor si rusine celor ce prin viclenie le-au sucit mintile acestor suflete!
Nu era vorba de a denigra munca!
Era vorba că guvernul român și implicit votanții permit dezmățul ăsta cu 15 ore deschis supermarketul de la 7 la 22 și munca Duminica, pt că au lobby din care câștigă.

Apoi, era vorba că românul deși muncește la același brand ca în Germania, și de multe ori se face economie de personal în Ro, bagă mai multe ore, pe bani mai puțini, dacă tot e salariul mic, măcar programul să fie la fel ca în Germania.

Același guvern român permite jocurilor de noroc să fie peste tot, la orice oră, permite reclama agresivă și se face că ia măsuri care nu funcționează, nici măcar legea cu autoexcluderea nu funcționează.

Citat:
Hmm...
Auzi tu sclav!
Doamne Fereste!
Păi e o formă de sclavie mascată când lucrezi în condiții mai grele, pe bani mai puțini, la același brand sub privirile guvernului care-și trafichează forța de muncă precum niște animale de povară.

Citat:
Hai sa te luminez si in privinta "batranelelor cu ochi albastri". In procent de 90% si ele sunt tot angajate de cocalari cu "afaceri de familie". Rezerva un pic de timp si descoase-le un pic si ai sa te convingi ca acele femei batrane cu baticut sunt angajate, au patron! Gastile astea mai nou nu stiu daca ai observat, s-au smecherit si s-au cizelat la maxim, copieri de carduri, telefoane, digitalizare, au devenit buni observatori si i-au masuri corespunzatoare pentru a eficientiza vanzarile.
Da mă s-au deghizat, și satele din care vin doar în anumite zile ale săptămânii sunt fake, nu uita că și piața e reglementată de Primărie.

Citat:
Da, si iti spun si de ce. Foarte multi muncim din greu la ore imposibile, storsi de vlaga si ne-am dori acces la a ne alege ce vrea sufletelul nostru chinuit la orice ora daca s-ar putea, iar intreprinderea si comunitatea supermaketelor ne ofera pe cat poate aceasta posibilitate minunata
Dar nu e corect asta să-l chinui pe altul, pt iluzia ta de bunăstare.
Supermarketurile fac abuz maxim în România, care în alte țări cu sindicate și legislație a muncii nu se permite.

Citat:
Am fost si in Ungaria unde an cativa prieteni unguri, si am observat ca si la ei este la fel de KK, copie la indigo, plastic tras la printere 3D.
Chiar o sa caut poze sa-ti arat.
La unguri chiar e închis în anumite zile naționale, în zonele rurale e liniște Duminica.

Am reeditat că văd că și la ei e sclavie cu magazine de la 6:30 la 21:30 fără să fie magazine logistice de tip Metro și Selgros la care se înțelege că sunt deschise pt aprovizionarea buticurilor, a industriei horeca șamd.

Au un plus că măcar au toate brandurile Tesco și Aldi, la o populație mult mai mică, deci cu mai puțini consumatori, probabil că și ei au cedat în fața mogulilor retailului fiindcă sunt în recesiune.

Care ar fi explicația logică pt care ei au Tesco și Aldi și Ro nu are, deși regiunea București-Ilfov are cam aceeași putere de cumpărare cu zona Budapesta a lor ?

Last edited by Iorest; 18.02.2025 at 01:08:27.
Reply With Quote