View Single Post
Vechi 17.02.2025, 22:45:09
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu ziceai că doar țările catolice au Duminica liberă din tradiție, eu zic că și Grecia, tu că vai ce răi sunt grecii, or fi, magazinul stă închis.
Deci tu esti de acord cu cununiile poponeilor in biserici, orice numai sa stea magazinul inchis. In cazul asta:)...n-ar strica sa-ti revizitezi prioritatile.

Citat:
Zic de croați că au dat o gaură de zeci de milioane de euro într-o săptămână de boicot, tu la un thread despre supermarketuri dai lecții că ce or fi făcut ăia în istorie.

Or fi făcut, dar nu au suflet de milog.
Nu cred in statisticile deservitilor.
Eu unul prefer sa apartin unei natii de milogi, de obiditi si umiliti decat uneia fara suflet, care la orice bataie de vant din afara se transforma in plutoane de calai si se pot intoarce impotriva propriului popor. Nu multumesc!
Prefer sa pastrez distanta de asemenea specimene. Ca urmare bani si vacante petrecute acolo n-or sa vada de la mine.

Citat:
Păi tu le aperi din comoditate, fiindcă nu ții cont și de angajat că e sclav, doar să intri tu cât mai mult în supermarket.

Tu ești fanul sclaviei la consorțiu ?
Este foarte populara in tara aceasta identificare bizara cu sclavia cand lucrezi la supermarket? Si ma intreb de ce oare? Este mai bine sa te ineci in betie in provincie de unde fac naveta majoritatea lucratorilor si sa te balacesti in somaj, sau sa faci un efort si sa apartii unui colectiv sa castigi un banut cu care sa ai ce pune pe masa in batatura ta? Si asta in timp ce incet incet si linistit, fara stres, te apropii de pensie, obtii vechimea necesara in campiul muncii.
Ma uit in provincie la cei care au fost in tinerete pacaliti de cei ce denigreaza munca, iar acum sunt vai de capul lor. Trag de carucioare pe drumuri in cautare de peturi reciclabile si fiare vechi. Vai de mama lor si rusine celor ce prin viclenie le-au sucit mintile acestor suflete!
Hmm...
Auzi tu sclav!
Doamne Fereste!

Citat:
Nu sunt toți cocalari în piață, sunt și femei bătrâne care vând, tu ai o idee defazată, așa cocalari sunt și printre angajații supermarketurilor.
Sunt oameni care au o afacere de familie.
Hai sa te luminez si in privinta "batranelelor cu ochi albastri". In procent de 90% si ele sunt tot angajate de cocalari cu "afaceri de familie". Rezerva un pic de timp si descoase-le un pic si ai sa te convingi ca acele femei batrane cu baticut sunt angajate, au patron! Gastile astea mai nou nu stiu daca ai observat, s-au smecherit si s-au cizelat la maxim, copieri de carduri, telefoane, digitalizare, au devenit buni observatori si i-au masuri corespunzatoare pentru a eficientiza vanzarile.

Citat:
Ca să faci asta nu trebuie să ai un popor care stă aplecat la ușa supermarketului și care ar face spume la gură dacă ar fi închise mallurile la ora 8 și 2 zile pe săptămână.
Da, si iti spun si de ce. Foarte multi muncim din greu la ore imposibile, storsi de vlaga si ne-am dori acces la a ne alege ce vrea sufletelul nostru chinuit la orice ora daca s-ar putea, iar intreprinderea si comunitatea supermaketelor ne ofera pe cat poate aceasta posibilitate minunata

Citat:
Ca să investești în piețe trebuie să ai tot idei suveraniste ca în Ungaria care și-a construit piețe în plin avânt cu plandemia.
Am fost si in Ungaria unde an cativa prieteni unguri, si am observat ca si la ei este la fel de KK, copie la indigo, plastic tras la printere 3D.
Chiar o sa caut poze sa-ti arat.

Last edited by cozia; 17.02.2025 at 22:50:38.
Reply With Quote