View Single Post
Vechi 02.02.2025, 21:03:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Eu sunt convins ca a "fost interzisa sa candideze" strict la CEREREA EI, nu a altora. Nu elaborez... Restul este joc de glezna, circ, teatru... A fost cea mai lejera iesire din cursa. Rolul ei nu este de presedinte ci altul...Din nou. parerea mea, nu explic.

GLOBAL trecem printr-o perioada de varf a emiterii minciunii, prefacatoriei si a manipularii fara precedent in istoria documentata.
Mă bucur că ai început să vezi jocurile ei, dar soluția nu e dezarmarea, lehamitea, neimplicarea că haștagiștii au luat și ei 30% doar că s-au fărâmițat în partide de tip Demos, Vlad Gheorghe, REPER Cioloș, Nicu Ștefănuță și alții.

Nu știu dacă ar fi avut vreo intenție să nu candideze, cred că dorea expunere mediatică pe la emisiuni, măcar la cele gratuite sau unde erau nevoiți să o cheme.

Dar i-a explodat scorul la SOS după interdicție, iar apoi după ce l-a atacat pe C.G. s-a prăbușit ea ca și cota de imagine la sub 10% și partidul în jur de 5% de la 10% și încă nu a început uzura mass media împotriva ei și nici plictisul oamenilor de ea că nu face nimic notabil.

Posibil să nu mai prindă pragul la următoarele alegeri, deja la alegerile locale e un eșec, nu a avut acces în niciun Consiliu Local important și în niciun Consiliu Județean nu cred, doar a furat 2-3% din voturi care ar fi fost extraordinar de utile unei alianțe electorale realist suveranistă.