Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Așa e, Iorest,nu ne interesează nici constituția, nici ordonanțe, nimic.
Statul este corupt,legile făcute de mafioți...
Asta reiese din discursul tău.
Practic voi vă pregătiți să provocați o anarhie,in vederea instaurării unei dictaturi sub bagheta lui Georgescu și clanului de suveranisti.
Și tot insinuezi subtil că " o să văd eu și restul care apărăm Democrația" atunci când ajungeți voi la putere,nu știu ce....
La fel ca ceilalți din clanul tău, îmbătați de promisiunile lui Georgescu.
Lupți împotriva statului și a legilor statului,nu lupți împotriva mea.
Eu îți arăt strict Constituția și Legile României.
Nu le respecți,este strict problema ta și a celor care se opun lor.
Aici vorbim de lovitură de stat din partea voastră,nu invers.
Noi apărăm statul.
|
E foarte urât ce faci îmi pui cuvinte în gură, îmi faci procese de intenție, eu doar ți-am zis că un stat ticălos se resfrânge asupra cetățenilor și toți pot gusta din binefacerile lui.
Acuma mă gândesc și când era Dragnea arestat și aruncau unii cu hârtie igienică în mașina lui sau ar fi sărit să-l linșeze ce psihoză se declanșase și el tot zicea ce înseamnă statul cu mașinațiunile din spate din justiție.
Las-o așa cu apărat statul de drept, eu nu am comemorat nimic dar acea ordonanță de urgență care e inferioară Constituției poate fi învârtită în orice fel împotriva oricui, e ca un palier care e supus unei interpretări arbitrarii.
Tu nu aperi statul, aperi o idee pe care o ai în cap, dacă ar fi să vină rușii în țară cred că te-ai căra primul cu primul avion și ai lătra de la distanță, eu recunosc că nu e bine fiind în buza războiului să inflamezi și mai mult.