View Single Post
Vechi 07.12.2024, 23:27:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iar mă atragi in dispute…..

Mă rezum strict la Constituția României, fără comentarii….
Confunzi Constituția României cu o ordonanță de urgență băgată de Căcărău Crin Atonescu, celebra lege anti legionară și de PSD.

Oricum de aici și până la a sălta oameni de prin apartamentele lor cu poliția fiindcă au fost pro Călin Georgescu e cale lungă, pe Șoșoacă nu au luat-o pentru că ea de fapt a pus live-ul de la parastas dar i-a săltat pe alții aici iarăși e suspect ce rol joacă ea.

Abuzul ăsta îmi aduce aminte de referendumul de suspendare a lui Traian Băsescu, când umblau procurorii prin Teleorman cu Biblia în mână să-i pună să jure că au votat pe oamenii de la sat care se intimidează când văd biblia.
Au zburat din magistratură pentru jegoșenia respectivă câțiva.

Tu trebuie să înțelegi că mecanismele statului pot zdrobi pe oricine și de aceea există proceduri, precauții, mai bine să scape 99 de vinovați decât să fie condamnat un vinovat.

Vezi că nici pe Al Capone nu l-au luat cu crime ci cu infracțiuni financiare tocmai pt a nu compromite statul de Drept - domnia legii șamd.

Dacă aplauzi abuzul de forță s-ar putea să te bucuri și tu într-o zi de statul ticăloșit să vezi ce amuzant e.