Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Iau o pauză de la acest subiect, întrucât dacă voi continua să scriu aici și să vorbesc și în real anumite aspecte extrem de sensibile ....
Nu-i prea ok....Am ajuns la niște concluzii pe care așa cum sugera colegul de forum Nietzsche, trebuie tratate și acordate cu grijă, atenție și mai "ocultat".
Am fost neglijent să vorbesc deschis și direct despre subiectele pe care le-am formulat în aceste două ultime topicuri.
Nu mai fac asemenea greșeli, nici aici, nici în realitate.
|
Nu e bine să te victimizezi, nu ți-a avut nimeni treaba aici, nu știu în ce mediu ești dar Clujul e un mediu haștagist și Brașovul și alte orașe de genul, deci mai că nu te-aș crede.
La câți prostănaci cred că e bine ca puterea judecătorească să judece în afara cadrului legal, că o presă care legitimează abuzul e bună și credibilă nu mă mai miră nimic.
Probabil o să te deștepți când în zăngănit de cătușe o să te trimită pro-europenii în batalion disciplinar în prima linie să fii hrană pământului sau să rămâi mutilat fizic și psihic pentru o uniune care nu ți-a dat nimic pentru suflet.
Treaba ta și a altora care suflați în vâlvătaia războiului, da vai și nouă care nu avem nicio vină voiam doar pace și să nu fim amestecați, băgați la înaintare, la sacrificiu, la momeală, târâți sau forțați să participăm la mizeriile lor.