View Single Post
Vechi 04.12.2024, 19:31:41
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Comunicat de presă oficial al BISERICII ORTODOXE ROMÂNE.

Biserica Ortodoxă Română citez:

"Biserica Ortodoxă Română nu este indiferentă față de prezentul și viitorul României, ci apără și promovează în societate valorile credinței creștine și ale

DEMOCRAȚIEI EUROPENE,

spre binele poporului român."

"Biserica Ortodoxă Română reafirmă angajamentul ferm față de

APARTENENȚA ROMÂNIEI LA UNIUNEA EUROPEANĂ

, spațiu al prosperității și

COOPERĂRII ÎNTRE POPOARELE EUROPEI,

ai cărei părinți fondatori au fost profund ancorați în creștinism."

Mai jos aveți articolul integral.

https://basilica.ro/comunicat-de-pre...prezidentiale/

N-am iubit Biserica Ortodoxă Română niciodată la fel ca acum, că îmi vine să-mi trec aici la religie din nou ortodox, când văd

LUCIDITATEA

BISERICII ORTODOXE ROMÂNE.

BRAVO BOR.

Așa este, alegerea trebuie sa fie una pro-europeana,care îndeamnă la rămânerea în UE.

BOR nu sprijină și nu a sprijinit niciodată un eretic și dovedit acum ca fiind agent rus de către

DOCUMENTELE CSAT DECLASIFICATE.

BOR sprijină prin aceasta declarație alegerea unui candidat pentru DEMOCRAȚIE, UNIUNEA EUROPEANĂ SI CREȘTINUL EUROPEAN.

Chiar PSD,prin Marcel Ciolacu a declarat că o sprijină pe Elena Lasconi,iar prin această declarație inclusiv Biserica Ortodoxă Română o sprijină indirect, fiindcă nu are voie să facă politică,pe Elena Lasconi, întrucât Biserica a văzut necesitarea sprijinului către creștini,de a nu cădea în capcana și atacurilor Rusiei prin acest profet mincinos numit Călin Georgescu

Last edited by Seraphim7; 04.12.2024 at 19:49:13.
Reply With Quote