Psalmul tzepuirii si mancarii din pomul celalalt!
Fraierii ajunsi ca si cartoful din tzeapa rosie a revolutiei din piata victoriei, de frica sub presiunile cosmarului pierderii suveranitatii si independentei, respectiv a chinurilor mortii si iadului isi manca viata-caitza sub forma de medicament-piracetamic cu inteligenta artificiala, cu capul mare cat balonul spiritual al babilonului, devenita aceasta tzeapa rosie fix pomul vietii de unde manca vrand sa nu mai moara nepricepand ca atunci "viii" de tipul asta satanicesc, antihristic, ingeri-domoniaci nu mai urca la Dumnezeu ci doar cad, si asa cade fraierul ce-si manca cacaitzeapa rosie-neagroapa sa-i cada dracul inaltzat si cucotzat pe ea, asa pica din Rai, din Cer ca satana pe nisip si se taraste pe acolo ca sharpelea-shorici-eilor cautand o gaura de vierme sa scape insa, ei, razgandindu-se si primind sa mance luand fara porunca, cica pentru a suporta chinuri mari, stiind ca atunci dincolo se va ajunge mai in fericire, si asa se autotzepuiesc avand impresia ca-s longevivi ca Simion, si ca traiesc mai mult ca dar de la Dumnezeu sa-L cunoasca pe Mesia, nepricepand sarmanii ca daca toooot manca din pomul vietii si nu vrea sa Creada si nici sa moara, atunci pentru ei nu va mai fi niciun dincolo, ci doar dincoace, adica tot mai jos si mai afara in-ger (demamon-demom).
Asa ca simtind cum pierim sa nu tot lovim noi ingamfatii trufasi si impostori cu dintii piciorului batjocuritor in Tzepuse ca greu ne va fi in ziua aceea, ziua adevarului si dreptatii a toate!.. auzind si de la Iisus ”Plecati de la Mine blestematilor ca nu va cunosc pe voi exact asa cum nici voi nu m-ati cunoscut!.. caci insetat eram si nu mi-ati dat, infometat eram si nu mi-ati dat, bolnav eram si nu mi-ati dat, strain eram si nu mi-ati dat, ratacit si pierdut eram si nu mi-ati dat, ci m-ati cenzurat si mi-ati confiscat toate drepturile mintind cica pentru Mine.”
Moronc Ek Ulaș înVaț leppăd∈maiL UM EUjU glu( fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Last edited by Moroco; 05.12.2024 at 09:45:23.
|