Citat:
În prealabil postat de Iorest
|
Io merg si votez cu Calin Georgescu, daca ma mai tine Dumnezeu in viata, in ciuda tuturor politicienilor care s-au unit in contra formandu-si deja prin Ciolacu
ca viitor premier, guvernul pro UE si pro NATO (PSD-PNL-USR-UDMR) caci se pare ca atat au inteles din mesajul de la urne.
Nu-s extremist insa nu pot sa mint ci sunt nevoit sa
marturisesc cinstit de ce aleg optiunea Calin Georgescu si nu Lasconi ca poate e de folos cuiva sa stie adevarul istoric asa cum il inteleg si-l cred, ca nu suntem noi românii niste criminali cruzi si iresponsabili cum vor sa ne scoata pentru ca ne straduim sa respectam adevarul.
Pe de alta parte nu noi trebuie sa mergem sa ne integram in Europa si in Nato ci ei trebuie sa vina sa ia Lumina de la tara stralucirii, asa ca n-am cum fi pro UE sau NATO si nici pro Rusia sovietica sau Putinista ci sunt pro Romania ca un strain iubitor de adevar Adevarat desi sunt bastinas.
Nu pot sa aleg pe credincioasa anticomunista Lasconi pentru ca nu se poate dupa ce v-ati certat si sunteti la cutite sa va pupati intre voi in interes de parvenire si de mentinere la privilegii uitandu-va faradelegile si pacatele doar pentru ca acum aveti pe cine arunca vina, pericolul gasindu-l drept raul cel mai mare cand defapt domnul Calin Georgescu nici nu stiu daca are vreun schelet in dulap, in timp ce uniunea anti Calin Georgescu e plina de scheleti si culmea, ajutati de massmedia vor iar si iar la guvernare dupa genocidul nu din 40-46-57 ci asta din anii 2000-2024 cand ei s-au aflat la guvernare dovedindu-se deja prin fapte nu numai prin vorbe ca fiind mult mai extremisti ca orice extremist... si culmea vor la guvernare si vor si presidintia si sa continue sa bage tara in haos si indatorari, dand foc Bucurestiului, noua Roma si aruncand vina pe crestini, pe suveranisti.