Citat:
În prealabil postat de cozia
Pfff, daca tu nu ai realizat ce s întâmplat atunci și crezi ca conta cine era la guvernare (incredibil!!, n aveau suflet:) atunci ce sa ne mai așteptăm la oamenii amărâți care cred orbește în ce văd in tembelizor.
Singurii doi sau trei D P PLANETA au fost niște presedinti africani care în scurt timp au trecut la a " impinge margarete de la 2m sub pamant"
|
Am mai avut noi discuția asta de 3-4 ori până acum, dar tot nu te dezminți, se putea merge pe burtă în pandemie fără să se dea milioane de euro către presă, fără să bage morții în saci.
Sunt multe țări care nu au avut izolete niște tuburi ale morții care speriau oamenii claustrofobi.
Au mai fost țări precum Bulgaria carea au permis accesul de Paști la slujbă fără să facă o bravadă sau isterie din asta, îi ruga pe cei bolnavi să stea acasă și atât.
Izolete, sifonări uriașe de bani pe măști contrafăcute care nu respectau standarde, licitații neverificate, vaccinuri mult mai multe decât populația României, toate astea au fost o formă de siluire și batjocorire a românilor, a bugetului a muncii.
Sunt țări care nu și-au torpilat afacerile private prin controale trimise repetat, s-au mai făcut că nu văd unele lucruri.
În România dacă nu era opoziție am fi avut cerificat medical sanitar și minim 4 doze obligatorii - alternativa fiind să nu poți lucra sau ieși din localitate, vezi că Franța a avut pașaport sanitar.
Să zică merci că a fost o opoziție cât de cât că altfel și cei care s-au vaccinat cu o doză sau două băgau 4 și erau morți sau cu probleme grave și tratamente de mii de euro la ora asta
Mi-a mărturisit ce a tras o femeie creștină pt doar 2 doze de Pfizer, cure de detoxificare, medicamente aduse din America pt a înlătura urmările vaccinului, bani peste bani, drumuri la controale și încă nu și-a revenit, acuză o slăbiciune și probleme de concentrare.
Eu nu vreau să trăiesc într-o țară în care azi dușmanii poporului sunt cei care votează la Referendumul pt familie, mâine sunt cei care nu vor vaccinism forțat și măsuri totalitare sanitare, poimâine votanții lui Călin Georgescu șamd.
Asta nu e țară democratică unde după ce se știe rezultatul votului de la exit poll mai sunt 6 ore de vot în diaspora unde se bagă în urnă până se schimbă ordinea parlamentară și prezidențială.